2013年10月21日星期一

wpmedya.comwp-contentnikeairmaxnl.html nike air max 90 qow266

In feite, in dit spel, het kleine loon hebben nog een kans, maar de situatie in Kanako spoor. In deze twee jaar, de Zuid had het kind lijkt niet gescoord World Championship, de Britse kampioenschappen in zo'n wereldklasse cheap nike shoes concurrentie, maar de stijl is meer en meer volwassen en stabiel. Een paar jaar geleden, nike air max 1 allemaal weten, Kanako zullen hun eigen chaos te creëren. Shen Feng glimlachte en onderbrak : rechts rechts, laat staan ​​hoe, eerst de situatie opnieuw te verwarren, het was chaos boksen gedood oude meester. Als je kunt dood te slaan, en dat de dood zelf. Maar nu, zal Kanako anderen ertoe te brengen de chaos, dat is verprutsen van de situatie te doen en nam de gelegenheid om zijn eigen vertrekken.

Met nike air max classic uitleg, Wang Nan en Fu Honglian schudde ze de handen in elkaar. Auteur te zeggen : Nou, sommige studenten zeiden hoe Engeland voor twee jaar, Kanako basisvaardigheden is niet genoeg...... beschaamd beschaamd, niet om nee te zeggen, dan in het verleden, natuurlijk, hebben grote vooruitgang geboekt, maar dit soort dingen nike air max er vele redenen. Zoals kleine bijzondere, dat is authentiek Engeland, aan de controle van de bal op de kracht, maar ook gebrekkig. Perfect bal kracht, het is om een ​​beetje van het malen zijn, maar zelfs als het eerste is gerangschikt in de wereld om die spelers, is het onmogelijk geen fouten, niet dus elke bal controle op zijn plaats.

Luister nike air max zeggen, Liang eindelijk een beetje opgelucht. nike air max Weet ook dat een persoon een aantal verkeerde zo kleverig, en nike air max ook gedacht, Wang Nan nike air max Dit gedrag kan worden moe, maar nike air max weet niet hoe te controleren, de gedachte aan de toekomst, als er geen contact en Wang Nan, nike air max leeg, er is een ongemakkelijk. nike air max Ook dacht Nan's eigen gevoel op het einde wat is het meest pijnlijke in nike air max hulpeloos, Wang Nan zal nike air max vissen uit, zodat het natuurlijk vastklampen nike air max voorbij.

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论